Blandade foton från när och fjärr.

Foton från Trollhättan, Fallområdet, Slussarna, Gamle Dal, Bredfjället, Validsfallet, Hunneberg, Halleberg, Brudslöjan, Visby, Kullaberg, Silvergrottan. (Klicka på foto för info)

Aborrevattnet Bredfjället, Thomas Valeklint. Aborrevattnet Bredfjället. Thomas Valeklint.. Aktivitet Vårby Gård. Trollhättan. Thomas Valeklint Biggles. Trollhättan. Thomas Valeklint Bockkranen ovan Olidan kraft station. Trollhättan. Thomas Valeklint Bockkranen Trollhättan Thomas Valeklint Bockkranen Trollhättan. Thomas Valeklint Bredfjället Thomas Valeklint. Duva från Trollhättan. Thomas Valeklint Fallområdet Göta Älv Trollhättan 1 Thomas Valeklint Fallområdet Göta Älv Trollhättan 2 Thomas Valeklint Fallområdet Göta Älv Trollhättan 14 Thomas Valeklint Fallområdet Göta Älv Trollhättan 16 Thomas Valeklint Fallområdet Göta Älv Trollhättan 19 Thomas Valeklint Fallområdet Göta Älv Trollhättan 21 Thomas Valeklint Fallområdet Göta Älv Trollhättan 22 Thomas Valeklint Fiske i Göta Älv Trollhättan. Thomas Valeklint Fiskmås Visby. Thomas Valeklint Foto från Bockkranen Trollhättan. Thomas Valeklint Färjelägret Visby. Thomas Valeklint Gotland Visby. Thomas Valeklint Göteborg. Thomas Valeklint. Hunnebergs Grottor. Thomas Valeklint Häggsjöryr Kvarnbäcken Thomas Valeklint. Hängbron Trollhättan Göta Älv. Thomas Valeklint Hängbron Trollhättan. Thomas Valeklint. Kalltorps Hage Thomas Valeklint Kalltorps Hage. - Thomas Valeklint Kanalen Trollhättan. Thomas Valeklint Kopparklinten Bockkranen.  Thomas Valeklint. Kopparklinten Göta Älv. Thomas Valeklint. Kopparklinten Thomas Valeklint. Kopparklinten Trollhättan -12 Thomas Valeklint Kopparklinten Vinterpromenix -12 Thomas Valeklint Kopparklinten väster, Trollhättan. Thomas Valeklint Kopparklinten. Thomas Valeklint. Kossa från Kalltorp. Thomas Valeklint Magnus Hallberg Store Väktor. Thomas Valeklint Marianne Wallberg. Bredfjället. Thomas Valeklint Marianne Wallberg. Brudslöjan. Thomas Valeklint Marianne Wallberg. Slussarna Trollhättan. Thomas Valeklint Marianne Wallberg. Validsfallet. Thomas Valeklint Onsdagsträffen on Tour. Thomas Valeklint Silvergrottan Kullaberg. Thomas Valeklint Slussarna o Gamle Dal Trollhättan 2 Thomas Valeklint Slussarna o Gamle Dal Trollhättan 4 Thomas Valeklint Slussarna o Gamle Dal Trollhättan 8 Thomas Valeklint Slussarna o Gamle Dal Trollhättan 10 Thomas Valeklint Slussarna o Gamle Dal Trollhättan 17 Thomas Valeklint Slussarna o Gamle Dal Trollhättan 19 Thomas Valeklint Slussarna o Gamle Dal Trollhättan 26 Thomas Valeklint Slussarna o Gamle Dal Trollhättan 33 Thomas Valeklint Slussarna o Gamle Dal Trollhättan 34 Thomas Valeklint Solros Vårby Gård. Trollhättan. Thomas Valeklint Södra Fjället. Bredfjället. Thomas Valeklint Thomas Valeklint. Validsfallet. Torpa Tegel. Thomas Valeklint Trollhättan Thomas Valeklint Utefter Göta Älv Trollhättan. Thomas Valeklint. Vinter växt på Bredfjället. Thomas Valeklint Vinterpromenix -12 Thomas Valeklint Vinterpromenix på Kopparklinten -12 Thomas Valeklint Visby Gotland. Thomas Valeklint Vårby Gård. Trollhättan. Thomas Valeklint Vårviks Gård Trollhättan. Thomas Valeklint.